Про АЛД Автомотів

АЛД Автомотів – підрозділ банківської групи Société Générale, що надає послуги з лізингу автомобілів та управління автопарками

Société Générale є однією з найбільших європейських фінансових груп. Базуючись на диверсифікованій універсальній банківській моделі, Група поєднує фінансову стабільність зі стратегією стійкого зростання. Société Générale відіграє життєво важливу роль в економіці вже  протягом 150 років, нараховує понад  150,000 співробітників та має свої представніцтва в 76 країнах.

  
Маючи 60-річний досвід у наданні високоякісних послуг, АЛД Автомотів є одним із світових лідерів в області довгострокового лізингу транспортних засобів.

                                             - Перша лізингова компанія в Європі та друга у світі
                                             - Керує автопарком більш ніж 1 780 000 авто
                                             - Пряма присутність в 43 країнах світу
                                             - 6 500 співробітників
                                             - Понад 100 000 клієнтів                               

Маючи найширше географічне охоплення, АЛД Автомотів займає лідерську позицію на  ринках, що вже сформувалися та демонструє інтенсивне зростання на ринках, що розвиваються.             

ALD Automotive – це ваш надійний партнер, що забезпечує вашу мобільність,  надає індивідуально адаптовані рішення та комплексні послуги, з урахуванням людських, професійних, фінансових, технічних та екологічних параметрів у всіх країнах
ALD Automotive прагне підтримати кожного фліт менеджера та співробітника компаній, які є клієнтами АЛД Автомотів по всьому світу, шляхом надання якісних продуктів та послуг, що ведуть до успішної співпраці.