Новини

03Лют
2020

ALD Automotive анонсує новий фірмовий стиль!

ALD Automotive анонсує новий фірмовий стиль!

ALD Automotive представляє новий стратегічний, глобальний фірмовий стиль. Спрямована на втілення бачення та амбіцій компанії бути світовим лідером у створенні та забезпеченні мобільних рішень, нова фірмова айдентика відображає широту експертизи ALD Automotive, її передові позиції на ринку мобільних рішень та інноваційний дух, що лежить в основі її лідерської позиції.

Індустрія змінюється швидше, ніж коли-небудь раніше з руйнівними змінами, такими як зміни клімату, урбанізація та технологічний прогрес. Ці зміни впливають на те, як ALD Automotive росте як компанія. Ми позиціонуємо себе як компанія, що знаходиться в авангарді всіх цих змін, щоб скористатися новими можливостями та забезпечити мобільні рішення майбутнього для зростаючої клієнтської бази по всьому світу. Смілива, сучасна, динамічна, гнучка та персоналізована, ця нова айдентика має на меті чітко донести те, що можна очікувати від ALD Automotive.

Чотири основні елементи бренду ALD  ілюструють цінність, яку ALD Automotive пропонує своїм клієнтам:

Синя та блакитна кольорові палітри відображають історичну айдентику компанії та довготривалий досвід, а також підсилюють її цифрові амбіції домінуючим кольором у високих технологіях.

Лінія мобільності створює візуальний зв’язок на всій території бренду ALD, демонструючи рух, втілюючи в собі здатність компанії включатись, адаптуватись та зрушувати межі мобільності.

Повсякденне життя  підкреслюється через силуети та повну візуальну картину, щоб зобразити різні аспекти щоденного життя клієнтів та проілюструвати, як ALD Automotive забезпечує свободу та цінність для них.

Сучасна, цифрова типографія надає повідомленням сміливий та сучасний тон.

Ці елементи бренду підтримуються новим рекламним гаслом  Ready to move you , який відображає здатність компанії ALD Automotive супроводжувати вас, нашого клієнта, з вибором, свободою та цінністю.

Цей новий фірмовий стиль буде застосований в 43 країнах, де присутня компанія ALD Automotive, що представляє найбільше пряме географічне покриття в галузі. Він буде використовуватись для всіх клієнтів та для всіх каналів комунікації, зокрема у всій зростаючій цифровій екосистемі компанії. Адаптацію всіх матеріалів та платформ буде завершено до кінця 2020 року.

Для перегляду відео про нову айдентику ALD Automotive натисніть тут: click here