Новини

20Бер
2020

Комунікація стосовно COVID-19

Комунікація стосовно COVID-19

Компанія ALD Automotive мобілізується для забезпечення безперервності бізнесу та безпеки своїх співробітників та клієнтів.

 

Компанія ALD Automotive уважно стежить за ситуацією COVID-19 та виконує вказівки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), Групи Societe Generale та місцевих органів влади.

 

Ми вжили необхідних заходів для забезпечення безперервності бізнесу, враховуючи здоров'я та безпеку наших співробітників та клієнтів як пріоритет. Для зменшення ризику зараження вжиті спеціальні заходи, а саме санітарні, заходи по дистанціюванню, чергування роботи співробітників в офісі по командах та налогоджена робота з дому.

 

Хоча ситуація накладає деякі обмеження, ми залишаємося доступними для надання вам допомоги у забезпеченні мобільності та підтримки, яка вам потрібна в цей складний час. Будь ласка, звертайтесь до нас у разі виникнення питань за контактами, вкавзаними на сайті –

https://www.aldautomotive.ua/контакти/контактна-інформація

 

Наша мета - забезпечити підтримку рівня обслуговування клієнтів, і наша команда наполегливо працює над тим, щоб досягти цього в цей складний період.

 

У цьому безпрецедентному контексті, нові заходи, введені місцевими органами влади, змусили нас тимчасово закрити платформу для продажу вживаних авто ALD Carmarket . Також процес доставки нових авто зазнає затримок через обставини, непідконтрольні нам. Ми повідомимо вас у разі виникнення проблеми, яка може стосуватися вас безпосередньо.

 

Дякуємо вам за довіру до ALD Automotive у забезпеченні мобільності. Будь ласка, звертайтесь до нас, якщо ми можемо надати вам будь-яку подальшу допомогу.