АЛД Автомотів Україна

АЛД Автомотів Україна – це ваш надійний партнер, який забезпечить аутсорсингове рішення для управління вашим автопарком

АЛД Автомотів Україна вже понад 10 років залишається лідером на ринку лізингу транспортних засобів та управління автопарком для корпоративних клієнтів.

       АЛД Автомотів  Україна є єдиною спеціалізованою міжнародною компанією, яка пропонує оперативний лізинг мультибрендових авто з повним  сервісним покриттям.  Портфоліо компанії нараховує понад 200 міжнародних клієнтів та 4800 авто, які обслуговуються на понад  350 офіційних сервісних станціях по всій країні.

    Компанія  АЛД Автомотів Україна довела свою здатність безперервно підтримувати своїх клієнтів та адаптуватися до їх потреб і очікувань, незалежно від локальної економічної та політичної ситуації.  Завдяки принципам групи АЛД Автомотів  та злагодженій командній роботі, компанія забезпечує надійний супровід та полегшує щоденну діяльність своїх міжнародних клієнтів в Україні.

      На майбутнє ми ставимо перед собою високі цілі та прагнемо стати більш інтерактивним,  ефективним та доступним  партнером для наших клієнтів за рахунок реалізації  інноваційних інструментів, яких потребують компанії та водії у зв’язку із стрімким технічним  розвитком.