Антикорупційні зобов'язання компанії та право на інформування

Даний розділ створено з метою запобігання корупційним діям, які можуть бути вчинені в процесі діяльності ALD Automotive.

ALD Automotive, будучи частиною групи Societe Generale, дотримується єдиного підходу та стандартів щодо протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму. ALD Automotive проявляє обачність і належним чином ідентифікує і перевіряє своїх контрагентів.

Запобігання корупційним діям є одним з головних завдань ALD Automotive як на міжнародному так і на національному рівні.  ALD Automotive здійснює свою діяльність на засадах етичності та із суворим дотриманням вимог законодавства.

ALD Automotive прагне, щоб усі її працівники, зовнішні партнери, постачальники або інші особи, що прямо чи опосередковано пов’язані з ALD Automotive суворо дотримувалися антикорупційного законодавства та внутрішніх антикорупційних програм. Для цього нами було розроблено та введено в дію Кодекс Поведінки (Етики), Кодекс сталих закупівель та Кодекс по боротьбі з корупцією та зловживанням службовим становищем, дотримання яких є обов’язковим для усіх працівників ALD Automotive.

Кодекс Поведінки (Етики) Групи SG

Кодекс сталих закупівель Групи SG

ABC CODE MARCH 2021 V.ENG

Якщо Вам стане відомо про будь-які факти вчинення корупційних або шахрайських дій, зловживання службовим становищем, які так чи інакше можуть бути пов’язані із діяльністю ALD Automotive, просимо відправити своє повідомлення про таке на електронну адресу: ua.compliance@aldautomotive.com ALD Automotive гарантує збереження конфіденційності отриманих повідомлень.

Ви також можете скористатися своїм правом на інформування про порушення і направити інформацію безпосередньо до Комітету з аудиту і внутрішнього контролю, в який входять незалежні члени Ради директорів Групи SG, за допомогою каналу інформування Групи SG - безпечної зовнішньої платформи, яка гарантує захист персональних даних і дотримання суворої конфіденційності наданої інформації.