Новини

16Жов
2023

ALD Automotive та LeasePlan анонсують новий глобальний бренд мобільності

ALD Automotive та LeasePlan анонсують новий  глобальний бренд мобільності

ALD Automotive I LeasePlan представляють новий глобальний бренд мобільності.

ALD Automotive I LeasePlan сьогодні представляє Ayvens, свій новий глобальний бренд мобільності, який об’єднує дві компанії під одним брендом. Це є ще однією стратегічною віхою в розвитку компанії після запуску її трирічного стратегічного плану розвитку у вересні 2023 року.

Об’єднавши додаткові переваги та досвід, компанія побачила можливість переосмислити мобільність, яка прямує вперед до кращого. Цей новий бренд підтримує спільну мету, визначаючи унікальну позицію компанії на ринку та підкреслюючи її відмінність та цінність, яку вона приносить клієнтам у всіх сегментах. Нова обіцянка бренду — зробити рух життя кращим, забезпечуючи простішу, розумнішу та екологічно стійку мобільність.

Об’єднана група Ayvens має намір стати провідним глобальним гравцем у галузі сталої мобільності. Маючи найбільший у світі мультибрендовий парк електромобілів із загального парку в 3,4 мільйони транспортних засобів, якими керують у всьому світі, компанія прагне прокласти шлях до нульового прибутку та подальшого формування цифрової трансформації галузі.

Новий об’єднуючий бренд створює потужну ідентичність для двох відомих гравців галузі через 

Нове ім’я та символ

Ayvens the New Brand of Mobility

Ayvens — просте, але статусне ім’я, яке легко запам’ятати, що вказує на шлях прогресу. Воно супроводжується символом, який представляє компанії, що об’єднуються як одна команда, яка працює над спільною метою, з міцним, стабільним фундаментом в її основі та рухливою формою, що символізує прогрес і динаміку.
Ім'я має повну підтримку свого основного, всесвітньо відомого акціонера, Societe Generale.

Читати докладніше